Tuinman Overijssel

een tuinman vindt je op werkgevraagd.nl

kaart

Grondverzetbedrijf A Slangewal

Grondverzetbedrijf A Slangewal heeft zich gespecialisseerd in mini-graafwerkzaamheden daar waar je met grote machines niet kan werken.

Onze machines zijn smaller dan 80cm,snel en wendbaar,ook voor bijvoorbeeld het ingraven van uw trampoline of het graven van een vijver.
Wij zorgen voor de aan-en afvoer van alle benodigde materialen,indien u dit wenst verzorgen wij het transport en de aan-en afvoer van containers.

Bovendien spitten/egaliseren wij uw tuin,ook voor het uitgraven van funderingen/vijvers,het ingraven van kabels of leidingen en het vervangen van uw oude rioleringen in de grond.

Ook uw sierbestrating wordt door ons vakkundig uitgevoerd,tevens kunt u bij ons terecht voor uw aanleg en onderhoud van uw tuin.

Met vriendelijke groet,
Arie Slangewal.Dalfsen
telnr : 0630025946


alja-hoveniers

alja-hoveniers is een bedrijf dat zich bezig houdt met de aanleg-, en het onderhoud van particuliere en bedrijfs tuinen.
ons motto is betaalbare kwaliteit en duurzaamheid

ijsselmuiden
telnr : 038-3321354


green hands zwolle--tuinonderhoud

voor al uw klussen in de tuin!
-snoeiwerk-opruimwerkzaamheden,
-kleine bestratingen schoonspuiten
-tuin onderhoud
-coniferen en hagen knippen
-bomen verwijderen
-blad blazen,vuil weghalen...

ik ben in het bezit van een aanhangwagen. ik lever ook champost,compost,koemest,tuinaarde,zand,potgrond,kalk,graszaden etc.

mail me uw vraag, dan probeer ik hem zo spoedig mogelijk te beantwoorden.
info:0616766944

zwolle
telnr : 0616766944


tuintechnisch buro 'zwolle' bv

tuintechnisch buro 'zwolle' bv is een erkend ontwerpburo/hoveniersbedrijf dat sinds 1980 werkzaam is in de wijde regio van Zwolle.
Het ontwerpburo is aangesloten bij BRAVVO en heeft het keurmerk KWALITEITSONTWERPER, het hoveniersbedrijf is gecertificeerd door GROENKEUR, dus als u zoekt naar onafhankelijk gegarandeerde kwaliteit bel dan ons gratis service nummer: 0800-750.75.75 voor het maken van een vrijblijvende afspraak in uw tuin.

Nieuwleusen
telnr : 0529-427675


kwekerij hoogeboom

ik hou van tuinieren,heb wat tijd over,

wie zijn tuin mag ik onderhouden,schoffelen en eventueel maaien.

in de buurt van dedemsvaart,rondom 10 kmdedemsvaart
telnr : 0523-612743


Outlook Groenprojecten

Outlook Groenprojecten is een hoveniersbedrijf wat zich bezighoud met het vormgeven, realiseren en onderhouden van tuinen. Ons werkgebied kent een groot bereik. Wij werkn onderandere in Kampen, IJsselmuiden, Genemuiden, Zwolle, Lelystad, Dronten en vele andere plaatsen in een straal van 60km rondom Kampen.
Kijk voor meer informatie op onze website www.outlookgroenprojecten.nl

Grafhorst
telnr : 038-3856658


Hoveniersbedrijf van Wendel

Hoveniersbedrijf van Wendel is een bedrijf dat zich bezighoud in het vormgeven,realiseren,onderhouden van groenprojekten.Met een ervaring van ruim 20 jaar. Wij werken in de wijde regio van Genemuiden .Hebben ons eigen machinepark speciaal voor grote en kleine groenprojekten Voor meer informatie kijk naar onze website www.hoveniersbedrijfvanwendel.nl


Met vriendelijke groet

Wout van WendelGenemuiden
telnr : 0625413992


Marc Ikink Tuinvormgeving

Marc Ikink en zijn team realiseren kwalitatief hoogwaardige tuinen kenmerkend door rust, ruimte, evenwicht en pure vormen. Wij richten ons op de particuliere en zakelijke markt en onderscheiden ons door creativiteit, vakmanschap en passie voor het vak. Wij blinken graag uit in het realiseren van abstracte objecten voor in uw tuin. Bij ons kunt u terecht voor het laten ontwikkelen van een goed doordacht ontwerp, het uitvoeren van de aanleg, het onderhoud en deskundig advies van tuinen en landschappelijke groenprojecten. Inkoop planten via groothandel en kwekerijen. Dit alles tegen een laag uurtarief van 28,50/uur exclusief BTW.Zwolle
telnr : 06-43487038